Tisztelt Ügyfelünk!

A www.gyogyszer.hu portál nyitó lapjának jobb oldalán egymás alatt elhelyezkedő, változó magasságú megjelenési lehetőségek bérelhetők. A megjelenés legkisebb mérete: 150 x 120 pixel. A függőleges méret (120) változtatható az igényeknek megfelelően, azonban nem haladhatja meg a 240 pixelt.
Lehetőség van a hirdetmény exclusiv helyen tartására, ami annyit jelent, hogy a kért időtartam idejére folyamatosan a nyitó oldalon tartjuk. Más esetben előfordulhat, hogy az újonnan érkező hirdetmény miatt a sorban hátrébb kerül, ami egy idő után már csak görgetéssel lesz elérhető, látható.
A hirdetmény lehet kép vagy animáció és tartalmazhat URL-t. Amennyiben animációt szeretnének megjelentetni, akkor javasoljuk a flash (*.swf) formátumot alkalmazni.

Áraink:

150 x 120-180-as méretben 60.000 Ft/hét
150 x 180-240-as méretben 90.000 Ft/hét
Exclusiv hely igénylése (1-3 hely) Alapár + 50 %

Minimumfeltétel:
1 hét

Az árak az áfát nem tartalmazzák.

Az elhelyezendő információnak illeszkednie kell az egészségügy területéhez és meg kell felelnie a mindenkor hatályos jogi szabályozásnak. Csak olyan termék hirdethető, amely rendelkezik a megfelelő forgalmazási engedélyekkel. Ennek ellenőrzési jogát cégünk fenntartja.